x
x
x

Üres a kosár.

Image
Image

Mozgáselemzés

A komplex mozgáselemzés fontos, hiszen a feleslegesen vagy túlzott mértékben használt izmok kikapcsolásával, optimalizálásával jelentősen csökkenthető a test energia felhasználása. Anatómiai, biomechanikai és kinematikai szempontok szerint vizsgáljuk a mozgásról készült video felvételeket. Segítünk megelőzni a helytelen futóstílus miatt fellépő félre terhelésekből eredő fájdalom és sérülés kialakulását.

A több kamerát használó rendszer a teljes testet figyeli a futás minden pillanatában. A mozgáselemzés során az izmok és izületek teljes terhelését vizsgáljuk. Így a testtartást és mozgásmódot a mozgáskoordinációs képességeknek megfelelően fejleszthetjük.
A mozgás különböző tempóknál előforduló sajátosságait vizsgáljuk. A talajfogás és az ellépés fázisaiban is elemezzük a testtartást és a különböző izmok kihasználtságának mértékét. Futóstílusodhoz megfelelő futócipő modellekre is javaslatot teszünk. Tartalmaz egyszeri alkalommal felhasználható 20%-os vásárlási kedvezményt a futócipőkre és ruházatokra..
Ár: 18 990 Ft