x
x
x

Üres a kosár.

Image
Image

Edzéstervezés

“Ép testben ép lélek“, mintha ezt már hallottuk volna….

A test a létezés vára. Akkor most építkezzünk!

Elsőként: Kell egy döntés!

Beszélgethetsz ismerősökkel, kollégákkal, barátokkal a kezdeti lépésekről. Az így kapott információk fontosak lehetnek, de csak a mesélő saját élményein alapszanak. Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt kell tenned. A túl alacsony ingert jelentő edzés nem hozza ki belőled a kellő fejlődést. A túlterhelés azonban még sérülésekhez is vezethet. Ezért érdemes komplex konzultációt kérned.

Az első beszélgetés alkalmával megismerjük egymást. Megbeszéljük a jelenlegi állapotod, motivációd, céljaid. Segítek reális célokat kitűzni és azokat el is érni. Az edzésmunkát a napi teendőiddel össze egyeztethetően állítjuk össze. Figyelembe véve a terhelhetőséged, fizikai és mentális állapotod szerint. Az edzéstervezéskor számításba vesszük a közvetlen infrastruktúrád lehetőségeit. Pl.: napszak, étkezési szokások, domborzat, talajviszony, egyéb napi fizikai aktivitás…..

Nem csupán a kezdők részére fontos az edzésmunka koordinálása. A haladók és a profik is így tudják fenn tartani és fejleszteni erőnlétüket és gyorsaságukat. A teljesítmény folyamatos növelése érdekében az edzőnek fel kell dolgoznia az elvégzett munka eredményeit. Ennek megfelelően kell összeállítani a következő időszak edzéstervét. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres konzultáció. Nagy segítséget adhat egy komplex terhelés élettani vizsgálat, teljesítmény diagnosztika, de a pulzusmérő órák adatai is jó támpontot adhatnak.

Az edzéstervet általában vasárnap, emailben küldöm, heti rendszerességgel, a következő heti napirendedhez, lehetőségeidhez igazítottan.
FUTÓ- VAGY TRIATLONOS EDZÉSTERV

Az edzésterv igénylése előtt egy órás, konzultáció vagy teljesítmény diagnosztika szükséges. Az edzésterv heti bontásban kerül összeállításra az előző heti munka kielemzése és megbeszélése után.

Folyamatos 20%-os vásárlási kedvezmény futócipőkre, ruházatokra és étrend- kiegészítőkre.
Ár: 20 000 Ft/hó
CSOPORTOS EDZÉS

Alapvetően anaerob terhelést jelentő, résztávos edzésmunka a táv és a tempó személyre szabásával.

A havi edzéstervet kérők a közösségi edzéseken térítési díj nélkül vehetnek részt.
Ár: 1 000 Ft