x
x
x

Üres a kosár.

Gyerek neutrális cipők

A neutrális cipők ideálisak azoknak a futóknak, akik semleges lábfejjel rendelkeznek, azaz lábuk nehezen dől el futás közben sem belső, sem külső irányban. Ezek a cipők általában közepesen párnázottak és kiegyensúlyozottak, így alkalmasak mindennapi futáshoz és hosszabb távokhoz is. A neutrális cipők általában kevésbé tartalmaznak stabilitási elemeket, mivel a futók, akiknek semleges a lábfejük, általában stabil lábfejjel rendelkeznek futás közben.

A neutrális cipők előnyei közé tartozik a sokoldalúság, ami azt jelenti, hogy alkalmasak különféle futóterepen való futáshoz. Emellett a közepes párnázottságuk miatt segíthetnek csökkenteni a terhelést a lábakon és az ízületeken, ezáltal hozzájárulva a komfortosabb futáshoz.

Ha valaki kezdő futó vagy kevésbé tapasztalt, és semleges lábfejjel rendelkezik, akkor érdemes lehet neutrális cipőt választania. Emellett a hosszabb távokra készülő futók is megtalálhatják a neutrális cipőket megfelelő választásnak, mivel ezek a cipők általában kényelmesek és kevésbé korlátozzák a láb természetes mozgását.

Fontos azonban megjegyezni, hogy minden futónak más és más lehet a megfelelő cipő, és a lábfej alakja, futóstílusa és egyéb egyéni szempontok is befolyásolhatják a megfelelő cipő kiválasztását. Ezért érdemes szakértő tanácsát kérni a megfelelő cipő kiválasztásához, és kipróbálni többféle modellt futás közben, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Nézz be hozzánk és kérd ki tanácsunkat, tekintsd meg kínálatunkat. Itt tudsz időpontot foglalni.

Go Run 600 Jr

Megnézem

Go Run 600 Jr

Megnézem

- 40%

J.Victory JR

Megnézem

- 25%

J.Victory JR

Megnézem

- 40%

J.Vitaly JR

Megnézem

- 10%

Push Pace

Megnézem

Push-pace

Megnézem

Radiant Squad

Megnézem

- 10%

Radiant Squad

Megnézem

- 25%

Vitaly JR 917

Megnézem

- 36%

Wave Rider 24 Jr

Megnézem

- 36%

Wave Rider 24 Jr

Megnézem

oraszij-20-mm-vilagos-homok-szilikon-vilagos-homok-csat-quick-releasesize600x600
Óraszíj 20 mm világos homok szilikon, világos homok csat (Quick Release)
16 900 Ft
rally-kiegeszito-pedal-rk100-termekhezsize900x582
Rally kiegészítő pedál RK100 termékhez
233 900 Ft
oraszij-20-mm-kod-camo-szilikon-extra-hosszu-kiegeszito-szijja-instinct-2ssize600x600
Óraszíj 20 mm köd camo szilikon, extra hosszú kiegészítő szíjja (Instinct 2S)
25 900 Ft